SI PRVA V DRUŽINI, ki stopa izven okvirjev tega, kar je ženskam dovoljeno?

- SI PRVA V DRUŽINI, 

ki stopa izven okvirjev tega, kar je bilo ženskam dovoljeno?

Ki želi biti avtoriteta svojega glasu, telesa in življenja? 

Imaš izziv biti, kdor si ... ?

 

Drage pogumne Ženske!

Pozdravljene v začetek Julija, mesec pred nami prinaša, kar nekaj čudovitih energij, ki nas podpirajo, da se zasidramo v sebi, v svoji moči, v svoji čisti ženski esenci.

V tem, kdor smo. Pred dnevi sem bila na čudovitem, pogumnem koncertu Vesne Neferamis posvečenem Prednikom, tej starodavni energiji, ki je zapisana v zemlji.
Na ta dan se tudi začela nov cikel potovanja s Predniki. Pripravljam novo delavnico, kjer bomo jeseni nekaj tednov potovale z njimi. Srkale darove, ki so nam jih predali, preobražale energije, ki nas ne podpirajo. V misli mi hodi babica Draginja. Babica po očetovi liniji. Delček njene zgodbe tako simbolno oriše zgodbo tega, kar preobražam pri Sebi. In kar je pogosto Zgodba Žensk.
Babi si je kupila tamburico, da malo zapoje, da ne živi v taki tišini, njen najmlajaši sin in snaha namreč nista govorila z njo, in pri svojih poznih osemdestih leti je bila prepuščena samoti. Pa si je kupila tamburico. Da malo zapoje. Da se razvedri. Drugi sin, štiri je rodila, vedno je dejala, kako žal ji je, da ni rodila hčerke, ker hčerke drugače razumejo življenje, je prišel na obisk, vzel to tamburico in jo vrnil v trgovino, češ, kaj ji tamburica. To je pa res nepotreben nakup. Le kaj bo Babica počela z njo? Trije sinovi katere je Babica rodila so glasbeniki. Oni pojejo. Oni se zabavajo. Oni hodijo naokrog. Ženske delajo. Rojevajo otroke. Skrbijo za družino. Zabava? To je domena moškega. Ko se ozreš v svoje Potovanje in se sprašuješ, zakaj imaš določene izzive, zakaj je tako težko izraziti svoj glas in svojo resnico, poglej v Prednice.
Kaj je bilo dovoljeno njim? Kakšna vloga jim je bila določena? Za nekatere naših Prednic je bilo bolje, da so bile tiho, da niso bile opažene, da niso bile tepene. Da so ostale v kletki tišine. Ko stopamo po POTI OSVOBAJANJA SEBE IN VRAČANJA V SVOJE TELO V SVOJO RESNICO, se bomo srečale z izzivi, katere nosimo v svoji Ženski liniji. V čem si prva v družini? Pritrdi temu. Pohvali se.
Kako pogumna si, da stopaš po tej Poti! <3 MNOGE SMO PRVE V DRUŽINI, ki smo začele svoj Posel. Ki si jemljemo pravico biti avtoritete svojega življenja in glasu! Ki smo kretivne in uživamo v svoji kreativnosti. Ki govorimo svojo resnico. Ki si dovolimo uživati v svojem telesu. Ki spoštujemo svojo cikličnost. (ali pa se to učimo) Ki se učimo biti RADOSTNE. Stopati ven iz temačne kletke, katero nam je namenil patriarhat. Namenila cerkev. Arhetip UTIŠANE ŽENSKE. Ampak stopamo ven. Korak za korakom. Naše Prednice navijajo za nas.
ZASIDRALE SE BOMO V SVOJEM TELESU. V SVOJI MOČI.
V SVOJI RADOSTI. V SEBI!


KAKO TE LAHKO PODPREM
v preobražanju in sidranju v
svojo Žensko Moč?

⚜️✅⚜️✅⚜️✅⚜️

ŽENSKI PORTALI MOČI
- Zasidrana v maternici -

7. MODULOV + 7. VIP URIC
individualno mentorstvo

Za globlje preobražanje svoje Ženske zgodbe in sidranje v svojo Žensko Moč so tukaj ŽENSKI PORTALI MOČI - spletno potovanje v 7. modulih + individualno mentorstvo. 
PODROBNOSTI: https://alunatemple.blogspot.com/2020/02/zenski-portali-moci-vrnitev-svetosti.html

⚜️✅ ⚜️✅ ⚜️✅

V OBJEMU PREDNIC*
~ spletna delavnica in ritual za Ženske

Naše Prednice navijajo za nas, navijajo da naredimo premike, po katerih hrepeni naše srce, da se zasidramo v resnici in lepoti tega, KDOR SMO!

Se želiš zasidrati v maternici, prejeti podporo in usmeritev Prednic, teh, ki navijajo zate - 3-urna spletna delavnica in ritual - potovanje v V OBJEMU PREDNIC.


PODROBNOSTI: https://alunatemple.blogspot.com/p/v-objemu-prednic-spletna-delavnica-in.html
“Prednice niso pozabljene,
dokler se poslednjič ne izgovori njihovo ime.”
~Talmud


ZASIDRAJ SE V SVOJI ŽENSKI MOČI
- Izrazi svoje življenje -

Z ljubeznijo, Suzana