⚜️ ME smo tiste, ki ustvarjamo drugačno Zgdbo Ženskost - ŽENSKI KROG >>> 11.6. 2022



Me smo tiste, ki ustvarjamo
drugačno zgodbo Ženskosti!
Me smo tiste, ki ustvarjamo bodočo tradicijo.
- ženski obredni krog v naravi -
11. junij, 2022

Pred dnevi sem bila na delavnici petja Sutartinas z Laurita Peleniūtė iz Litvanije. In ko smo pele pesem, ki časti Sonce (pri njih je Sonce Ženska!) je bila v krogu Kurja Polt.
Najprej je bil izziv jezik, potem ritem, potem smo se pa naslonile v energijo, ki je v krogu. In kaj se je zgodilo? Jezik je nehal biti problem, ritem smo našle, in radostno smo začele prikimavati druga drugi. In našo kožo je začela oblivati KURJA POLT.
OLE!

To je lepota ženskega kroga.
Prinesemo svoje strahove.
Svoje izzive.
Svojo lepoto.
Svojo moč.

To, kdor smo.
Z vsem kar smo.
Svojo resnico.
Resnico biti ženska, v ženskem telesu.

To damo na Oltar. In potem se začne ALKIMIJA. In vedno znova iz njih odhajamo bolj zasidrane v Sebi. V svojem glasu. V prepoznavanju LEPOTE tega, kdor smo.


Prihodnjo soboto 11. 6. 2022 se srečamo na prvem odprtem krogu za ženske, da natkemo tkanino za poletje. Da podelimo zgodbe, da zapojemo, DA SE NAVDIHNEMO in odpremo radosti, ki je v naših telesih in v našem glasu.
V NAS.



Kaj bomo izkušale?

☥ ✧ 💎 ~ ŽENSKI KROG - naše zgodbe, naše resnice ... ko spregovorimo se odstre, kar je v nas, ko prisluhnemo, vidimo, da nismo same. Zgodbe nas povezujejo, krepijo in navdihujejo! Vedno je nekdo, ki ima sporočilo za nas. In vedno me prinašamo sporočilo za nekoga. Naša Namera se v Krogu okrepi, zato odmevi kot nektar kapljajo še dolgo potem, ko smo se poslovile. 

👇👇👇

Izhodišče našega druženja je vprašanje: KAKO SI? IN naše ŽENSKO TELO - ŽENSKA MOČ. Si predstavljaš žensko, ki ljubi svoje telo? Ki ljubi sebe? Ki praznuje to, da je ženska? Družba, kot jo poznamo sedaj, ne bi mogla obstajati, saj ko ženska zavrne sodelovanje v hipnozi sovraštva do sebe, s katero nas omamljajo in se odloči spoznati sebe, ljubiti svoje telo in se v polnosti naseliti v njem, ko čuti radost v sebi - čuti svojo Moč. 

Ob zgodbah, praksah za negovanje ženske moči, skupni hrani, petju pesmi, ki  častijo žensko in ustvarjajnju lepote bomo praznovale, kar prepoznamo kot svoje  moči. Pogledale bomo, kaj nam jo jemlje in kako to preprečiti. Pogledale bomo, kako jo občutimo v sebi in v kaj jo želimo usmeriti! 

Kaj želiš podpirati s svojo energijo? 

Zagotovo se bomo nasmejale, spustile kakšno solzo, spustile pritisk, kakšne bi kot ženske morale biti in ustvarile kompost iz teh idej, ki nam jih družba vsiljuje. 

Posadile bomo seme zavedanja >>> In iz kroga odšle z občutkom zavedanja v telesu: TAKA KOT SEM, SEM DOVOLJ. IN NE SAMO TO, 
RAVNA PRAVA SEM!

IN ŠE KAKŠEN CUKERČEK se bo odstrl, 
tako kot pritiče ženskim krogom!


PRAKTIČNE PODROBNOSTI

Kdaj: 11. 6. 2022, 13:00~20:00h
Kje: Ljubljana, natančno lokacijo prejmeš ob zaključku prijav

Prideš s prijateljico? 75,00 eur / osebo 
Redna prijava: 95,00 eur 

PRIJAVA  >>> na alunatemple@gmail.com

`*•.¸¸.•★ Zasidraj se v svojem telesu, v svoji ženski moči in izrazi svoj glas! Me smo tiste, ki ustvarjamo drugačno zgodbo zase in za bodoče generacije žensk!

To je prvi v seriji 3 poletnih krogov. Lahko se udeležiš posameznega kroga. Ali vseh treh. Vsak krog je zaključena celota. Energijo bomo gradile in nadgrajevale. Podrobnosti še sledijo. 

Pridi s prijateljico, bodimo si PRIČA V SIDRANJU VASE. Me smo tiste, ki ustvarjamo drugačno zgodbo ženskosti. Zgodbo opolnomočenja sebe.
Zgodbo povezanosti med ženskami. 

Zgodbo, kjer praznujemo kdor smo - ŽENSKE.
V ŽENSKIH TELESIH. 

Želim, da se podpremo, da smo si priča in podpora v Rasti. Da praznujemo Življenje ena druge.

PESMI LAHKO PRISLUHNEŠ 

DELI S PRIJATELJICAMI!
Podprimo in navdihnimo se skupaj!
Do snidenja v Krogu, 
Suzana Grau





Celoten članek lahko prebereš v reviji 
POMAGAJ SI SAM