⚜️ MANIFESTIRAJ PO ŽENSKO: čiščenje & blagoslov maternice (spletna delavnica)



Draga ženska, pozdravljena!

Si predstavljaš svoje življenje osvobojeno krivde, sramu in strahov? Si predstavljaš, da v zameno čutiš kako ti v srcu in maternici utripajo občutki radosti, kreativnosti in sprejemanja?

Osvobojena bolečih občutkov, ki so ti jih predali Predniki in Prednice. Osvobojeno občutkov, ki so ti jih predali ljubimci in Partnerji. Osvobojena občutkov, ki ti jih prinašajo stres in strahovi vsakdanjega življenja.

Temu je namenjen cikel delavnic z maternico. 
Da začutiš svetost sebe in svoje maternice. Da spustiš energije, ki ne navijajo zate. Da se zavedaš moči, ki jo imaš in da kreiraš iz tega zavedanja. 


Utrinek z delavnice: Kaj imaš v svoji maternici?


Prva v tem sklopu je MANIFESTIRAJ PO ŽENSKO: čiščenje & blagoslov maternice. Ženska je po naravi sprejemajoča, kar pomeni, da vase sprejme marsikaj; strahove, sram, stres, boleče občutke; svoje in od partnerja. Občutke, ki jih tekom meseca ni uspela predelati.

Kopičenje teh energij maternico zakrči, da ne zmoreš sprejemati radosti in obilja. Zapre te za sprejemanje življenja. Prav tako zapre tvoj glas in kreativno moč!

Zato je tako pomembno, da maternico osvobodiš energij in bolečih vtisev. Bolj, ko je maternica svobodna, bolj lahko radostno KREIRAŠ kar je v skladu s teboj! 



ČIŠČENJE IN BLAGOSLOV MATERNICE 
Spletna obredna delavnica  

KAJ BOŠ IZKUSILA? 

Ženski krog: Pogumne zgodbe žensk, ki so se delavnice udeležile v živo; v krogu se pogosto zgodi, da se prepoznamo v izkušnjah drugih. Ni naključje kdo se kroga udeleži in kaj se podeli.

❃ Ritual: Čiščenje in blagoslov maternice; opuščanje strahov, blokad in bolečih občutkov ujetih v maternici

❃ Yoni Mantra: Izjemno močna mantra, ki čisti in regenerira maternico

❃ Čiščenje G-točke: Kaj je njena moč in kako te lahko podpre? Kako te zamašena G-točka ovira pri kreiranju življenja kot si ga želiš? 

Harmoniziranje levega in desnega jajčnika; kakšna je vloga jajčnikov pri kreiranju in manifestiranju

Menstrualni cikel in kako z njim kreirati in manifestirati 
Prisluh sebi... prejetje svojih notranih uvidov!


... in še marsikaj dobrega te pričakuje, 
kot se ženskim krogom pritiče!





 PRAKTIČNE PODROBNOSTI

👉 KJE? V udobju tvojega doma; potrebuješ telefon ali računalnik.

👉 KDAJ? Ritual je najbolje izvajati v času Polne ali Prazne Lune. Prav tako ga lahko izvajaš v obdobju po ovulaciji in do menstruacije.

👉 KAKO poteka? Po vplačilu kotizacije boš prejela dva posnetka.

1.) Obredna delavnica (dolžina delavnice je 3h)
2.) Ritual: Čiščenje in blagoslov maternice (55min)

Tako mu boš lažje večkrat prisluhnila in po plasteh spuščala iz maternice, kar te ne podpira. V zameno v maternici krepila ljubečo vibracijo.


👉  KOTIZACIJA: 75,00 eur
Prijaviš se s klikom na gumbek! 
piši na alunatemple@gmail.com 





Kaj so podelile udeleženke delavnice?

👩‍🦰 "Ko smo odmašile G-točko je prav stekla ven črnina! Res sem imela občutek, da mi je iz maternice stekel gnoj. Osvobajajoče!"

👩‍🦰 "Vedno sem mislila, da je ženska energija ljubeča, zdaj pa sem prvič videla svojo Divjo Žensko. Prav rjovela je: F_ _ _ K OFF. Dovolj! Meje! Nisem vedela, da imam toliko jeze v maternici."

👩‍🦰 "Suzana, ustvarila si izjemno delavnico. Večkrat sem ustavila posnetek in ponovno prisluhnila tvojim besedam in učenju."

👩‍🦰 "Najbolj so se me dotaknile besede udeleženke, ki tako kot jaz dela v zdravstvu. Vem, da anatomija vpliva na čutenje, ampak da bom imela tako močno in ljubečo izkušnjo, si nisem predstavljala."

👩‍🦰 "Hvala Suzana, da si ustvarila to delavnico. Hvala za tvoje poslanstvo. Dragocena si!"


Očisti maternico energij, ki niso podporne zate!
Osvobodi jo. In potem >>> SPREJMI 
blagoslove po katerih hrepeniš.

👇👇👇 




POMEMBNO: 

Svetovanja, prakse in obredi, opisana na tej spletni strani, ne nadomeščajo strokovne pomoči, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen delavnic, seminarjev in obredov ni, da bi diagnosticirale ali nadomestile medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja in terapije. Če potrebujete pomoč te vrste, poiščete strokovno usposobljene osebe. Hvala!