Jutri na Praznik Sv. Ane, ki z lučko Sveti na naše Poslanstvo se začne naša MAGDALENA! >>> ODPRE SE PORTAL LEVJA VRATA!

🌹 ⚜️ ☥ MAGDALENA ☥ ⚜️ 🌹
spletno obredno popotovanje
k Magdaleni v Tebi*
26. 7. ~  29. 7. 2022
 
Ljube Ženske,
Danes je po majevskem koledarju dan brez časa. Dan, ko ni preteklosti in prihodnosti. Dan, ko je baterija prazna. Jutri se začne novo štetje in z njim nove izbire. Polnjenje tvojega srca, maternice, tvoje Biti z vibracijami, ki jih želiš imeti v svojem življenju. 

Jutri na Praznik Sv. Ane se začne spletno obredno potovanje MAGDALENA V TEBI*.  Tako sinhrono se je uskladilo z Namero in datumom našega potovanja.  🙂

Praznik Sv. Ane - je praznik, ki spominja, da vsaka od nas v sebi nosi semena Svetlobe in Ljubezni. In ko posijemo z lučko nanje, se okrepijo. 

Sv. Ana  je ženska, ki je pripravila teren, da se je Kristusova zavest lahko razvila. In čeprav jo malokrat omenjamo, je prav Ona tista, ki je pripravila teren ljubezni, na katerega so padla semena njenih potomcev. 

Tako tudi me, ko sledimo Srcu, ko sledimo temu, kar nam Duša šepeta, pripravljamo teren za zavest, ki jo želimo sidrati na zemljo. Zavest, ki spoštuje življenje vseh oblik. Zavest, ki je v sozvočju s seboj in naravo. Ki navija za življenje. Za lepoto. Za povezovanje. Zavest, ki ljubi.


Pogosto ne vemo, kakšno moč nosijo naša dejanja, če ne kričijo na prvi pogled ali če niso "videti velika" ali pod žarometi javnosti.

Sv. Ana nam pomaga videti NAS in naše delo, se mu prikloniti, ga ovrednotiti in če je potrebno posijati z večjo luč nanj! Da postane vidnejše in odprto za javnost. Uporabi te dni, da se naravnaš na notranje središče, na SRCE. Začutiti njegove šepete, in se ravnaj po prebliskih in navodilih, ki ti jih ponudi. 

 
Ko sem pred 3 leti romala Magdaleno v južni Franciji, me je vročina zelo oprala in zmehčala. Pogovor ob večerji je nanesel na marsikaj. Ena od misli, ki se me je zelo dotaknila, je bila misel Očeta Avgustina, staroste samostana:

"Preizkušnje pridejo zato, da stopijo zidove okoli srca, zidove, ki jih krepimo s strahovi in s sodbami. Z vsem kar nam povzroča bolečino. In ko te sonce okopa, kot je okopalo tebe, ko nimaš vode, se zmoreš predati in ponovno odpreti srce. Se iz srca nasmejati norosti življenja. Zajokati. Predati.
Uzreti ljubezen, ki Si."

 

🌹 ⚜️ >>> ⚜️ 🌹 ⚜️ >>> ⚜️ 🌹 
Sem potujemo ta teden v krogu MAGDALEN. Da spustimo trnje iz srca, tisto, kar nas je zaprlo ljubezni, da spustimo tisto, kar nam je vzelo pogum, razširimo krila in vdihnemo ljubezen
v svoje življenje.

Ljubezen do sebe.
Ljubezen do življenja.
In do te izkušnje, ki nam je dana.
Da uzremo in z lučko posijemo na Semena ljubezni in Moči, ki so v nas.
Na to, kdor smo prišle BITI in kar smo prišle sejati!
Dobrodošla.

Če si odlašala s prijavo, je sedaj čas, za odločitev! Jutri sklenem prijave. To je zadnji klic. Praktične podrobnosti in prijava spodaj.

Z ljubeznijo,
Suzana
⚜️ Slišim klic >>> pridem! MAGDALENA V TEBI*⚜️

⇠⫷ 🌹 ⚜️ PRAKTIČNE PODROBNOSTI ⚜️ 🌹 ⫸⇢

4 večere odstiramo SEBE. Svojo Sveto Ženskost.
Štirje dnevi devocije, pesmi, ritualov, druženja.
Potujemo v SRCE in MATERNICO. K svoji ljubezni in kreativni energiji.
V krogu Žensk odstiramo, praznujemo in se navdihnemo nad lepoto,
modrostjo in ljubeznijo tega, KDOR SMO! 

 

⚜️💚 KDAJ: 26. julij - 29. julij, 2022
>>> 19:30h ~ 21:30h

⚜️💚 KJE: ZOOM dvorana >>> Po vplačilu kotizacije prejmeš povezavo v spletni tempelj, kjer bomo potovale k Magdaleni v Nas.

⚜️💚 KOTIZACIJA: 125,00 eur  

⚜️💚 PRIJAVA na alunatemple@gmail.com


Če slišiš KLIC, če te Magdalena nagovori, pridi v Krog. 

Tvoja prisotnost je dragocena. Kdor si, je dragoceno. 

Pridi, in se tega spomni.