#NavdihTedna: DOVOLI SI SIJATI KOT SONCE!'


#NavdihTedna: DOVOLI SI SIJATI KOT SONCE!

Pomladni čas je čas, ko se Narava prebudi; vse postane sočno, bujno in dehteče. V zraku je prisotno žvrgolenje ptic, ki nas s svojo pesmijo snubijo, da tudi mi izrazimo svojo Dušno Pesem. Okrepijo se pogum in zaupanje v možnosti, ki jih Življenje ponuja.

Pa vendar nas naše misli, pretekle zgodbe, prepričanja lahko omejijo pri izražanju naših potencialov, saj zameglijo vedenje kdo v resnici smo.

Pozabimo kako smo mogočni, koliko lepih in dobrih stvari smo že naredili in koliko sanj še čaka na uresničitev. Prebujeno življenjsko silo usmerimo proti sebi.

V pogovoru 'POMLADNO PREBUJANJE IN SPREJEMANJE ZAVESTNIH ODLOČITEV-MARIBOR', sva se z Mirelo Smajić-Zuber, predstavnico Založbe Primus in prijateljico, dotaknili daril in izzivov, ki jih izkušamo ob prebujanju Življenja, ki nas snubi, da se polno izrazimo.

Lekcije s katerimi se Božanska Bojevnica in Božanski Bojevnik soočata ob sprejemanju odločitev so zavezanost sebi, čiščenje notranjega vsebnika, ter odnos do seksualne/življenjske energije; le-ta je močno povezan s prehodom iz deklice/dečka v naslednje Obdobje Življenja. (podrobneje o tem v prihodnjem #Navdihu...)


''Ne delajte se manjše, kot v resnici ste. 

Nič razsvetljujočega ni v tem, ko se pomanjšuješ,
da se drugi ljudje ne bi počutili negotovo.

Rojeni smo, da izkušamo in Sijemo kot Stvarnik!
To ni dano le nekaterim izbrancem, temveč vsakomur.

S tem, ko si dovolimo Sijati,
avtomatično dovolimo sijati tudi drugim ljudem.

Čim se OSVOBODIMO lastnega strahu,
naša prisotnost samodejno OSVOBAJA DRUGE.''
 - (odlomek iz knjige Vrnitev k Ljubezni: Marianne Williamson)




V nadaljevanju z vami delim Obred, ki mi je bil predan na izobraževanju 'Rituali in Obredi za Življenje', v obdobju 2008/09. Naj te navdihne, da se Življenju predaš z Radostjo in Strastjo. Da si daš Dovoljenje, da Siješ kot Sonce...


Naredi preboj - dovoli si SIJATI!


''SIJ KOT SONCE!''

V obdobju med Pomladnim Ekvinokcijem in Poletnim Solsticijem si izberi jutro, ko boš vstal-a pred zoro. Podaj se na jaso, kjer imaš na razpolago vsaj 200 metrov čistine. Obrni se proti Vzhodu. Občuti Zemljo pod nogami, občuti kako pronica vate njena podpora, občuti kako se njena energija dviga po mečih, stegnih, medenici in hrbtenici navzgor proti nebu.

Odpri svoje roke, kot bi želel-a pričakati Sonce, z vso ljubeznijo, ki je v tvojem Srcu. Dihaj...

Občuti hvaležnost te tišine, miru in lepote, ki je prisotna okoli tebe in v tebi. In, ko se Sonce začne vzpenjati iz doma Noči, začni teči proti njemu, z vso Silo, ki jo premoreš. Teci vsaj 100 metrov. Intenzivno. Sunkovito. Divje.

Teci za svoje Življenje.

In, ko se ustaviš, odpri svoje roke in iz Srca, kot Sulico, pošiljaj svoje Molitve, Hvaležnosti in Ljubezen v središče Sonca. Pomembno je, da resnično na ves glas deliš kar je v Tebi.
Če te bo sram vpiti, pošlji svoj sram v Sonce, naj se stopi.

Preveč pogosto nas je namreč sram izraziti svojo glasnost, sram izraziti ljubezen, ki je v nas, sram izraziti prošnje, sram biti kdor smo! 

Zato, kar pogumno... na ves glas izrazi svojo hvaležnost za Življenje, hvaležnost za talente, hvaležnost za navdih, hvaležnost za zdravje, hvaležnost za sočnost in strast, ki je v tebi, hvaležnost za... pošlji v Sonce svoje Prošnje in Molitve,... deli Ljubezen, ki je v Tebi.

Ko zaključiš, zavpij: ''VSAK DELČEK MENE JE BOŽANSKI. MOJA NARAVA JE, DA SIJEM KOT SONCE.''

S še vedno odprtimi rokami, srkaj vase toploto, svetlobo in ljubezen Sonca. Naj napolni celo Tvoje Bitje.

Potem počivaj... Prisluhni uvidom in blagoslovom, ki se spuščajo nate...

Vsakič, ko boš po tem Obredu videl-a Sonce, se boš spomnil-a RESNICE:

''Božanska Si. Božanski Si.
Tvoja naravno stanje je, da SIJEŠ.
In tako je.''

AHO!


- Suzana Grau, ustanoviteljica, umetniška ustvarjalka, voditeljica delavnic in obredov Aluna Templja 'Birthing Dream Seeds to Life!'

Amara Ash v knjigi 'Izurite se v Božansko Bojevnico' podrobneje govori o izzivih na Poti opolnomočenja. Na individualnih ali skupinskih delavnicah Suzane Grau pa lahko ob njeni podpori in vodstvu naredite kvantne premike na svoji Poti. 


VABLJENE...
                                


23. april, 2016: RDEČI ŠOTOR: #DanZame, LJUBLJANA
Povabi v svoje Življenje Premike, ki so nujni za tvoje Življenje! Predaj se sočnosti, navdihu in modrosti, ki je znotraj tvojega telesa. Izpleši strahove in povabi pogum in odprtost za premike v svojem Življenju! Krog Žensk te bo podprl, da jih narediš, ter da polno uživaš in siješ to Pomlad! 
VABLJENA...


P.S. Zadnji dan za ugodnejše prijave: 18.4. 2016 
Podrobnosti: http://alunatemple.blogspot.si/2016/04/rdeci-sotor-danzame-23-april-2016.html


18. - 22. april, 2016: ALKIMIJA MATERNICE, LJUBLJANA  
Na katerih področjih želiš narediti korenit KORAK NAPREJ? Alkimija Maternice je celosten program, ki te bo opolnomočil, da zasiješ v vsej svoji moči, lepoti in modrosti. 

Piši mi, da se dogovoriva za termin... (še nekaj prostih terminov: zagotovi si individualen tretma)






NAVIJAM ZATE!
Pomladni pozdrav,
Suzana Grau




SUZANA GRAU
Ustanoviteljica in umetniška ustvarjalka Aluna Templja

Suzana Grau je po izobrazbi akademska igralka, ki je gledališke izkušnje oplemenitila s potovanji, izobraževanji in izkušnjami pri staroselskih ljudstvih.

V Avstraliji ji Tribal Royal Society International podelil naziv Evropska Ambasadorka za Kulturo in Zdravljenje, kar je ustvarilo most med njenimi ustvarjalnimi in zdraviteljskimi tokovi.

Potovanja so ji širila Duha. Znanje staroselcev pa je v nji prebudilo in okrepilo znanje delovati v Dobrobit Zemlje, Skupnosti in prihajajočih Generacij. 

Suzanine delavnice in obredi so preplet njene ljubezni do zgodb, plesa, petja, ter izkustev in modrosti, ki jih je nabirala pri raznolikih učiteljih in staroselskih kuturah. 

Suzana vodi individualne in skupinske delavnice v Sloveniji, Avstriji na Hrvaškem in Poljskem. 

Njena Vizija je preporod Ženske ustvarjalne moči in navdiha, ki bo oplemenitila Življenje nas in prihodnjih Generacij.



Generacije...


​KONTAKT: 


M: + 386 40 13 29 13 • E: alunatemple@gmail.com


W: http://alunatemple.blogspot.com • FB Rdeči Šotori s Suzano Grau

Utrinki iz Krogov in Obredov, ki jih je vodila Suzana Grau