#JANUARSKE SMERNICE ​~ Kreiraj kot Boginja*! ~

 #JANUARSKE SMERNICE
Kreiraj kot Boginja*! ~
Spodbude in usmeritve, ko začenjamo Novo Leto*

>>> ⚜️ Bodi pozorna, da se ne zahakljaš v past, v notranji klepet, ki pravi: "Tega ne želim več, tega nočem več!" Saj veš, zarečenega kruha se največ poje, oz. kamor usmerjaš energijo - tisto bo raslo. Ko torej zaslišiš ta dialog, se tudi vprašaj:
  • KAJ PA ŽELIM?
  • KAJ PA NAMERAVAM?
  • KAJ PA JE MOJ PRVI KORAK K URESNIČITVI? 
Ne biti kot na predvolilni kampanji, kjer udrihaš po vsem za kar nisi. 😊>>>> Povej mi RAJE, za kaj se boš borila? Kaj je vredno tvojega časa, energije in ljubezni? 

>>> ⚜️ Letos na svoj SEZNAM OBVEZNOSTI dodaj tedenski Zmenek s Seboj. Vsaj 1x tedensko pojdi na nekaj kar polni tvojo Dušo in neguje tvoj Notranji Ogenj. Vsako nedeljo zvečer poglej v prihodnji teden in v svoj planer vpiši KDAJ & KAJ je tvoj Zmenek s Seboj. Saj veš, če ni v planerju, se običajno ne zgodi! :)

>>> ⚜️ Kaj je tvoja Namera? Katero področje kliče največ pozornosti? Si jo zapisala v Dnevnik? Kaj so prvi koraki? Mnogo večja verjetnost, da se bo tvoja Namera uresničila, če jo zapišeš. Potem se vsak dan vprašaj: Kaj je mali ali veliki korak naprej, ki ga lahko naredim danes? >>> naredi ta korak.
>>> ⚜️ Prilagodi svoje akcije in korake glede na to kje si v ciklu!  🌙Spoštuj svojo cikličnost in v zameno, te bo podprla.

Art: Danielle Noel

Prazna LUNA* te bo podprla, da zaključiš kar je še ostalo iz preteklega leta. In obdobje od Solsticija in Mlaja je zgostilo energijo, da lahko IZDIHNEMO PRETEKLO in se pripravimo na Postavljanje Namere za 2019!

Že veš kam boš usmerila svoje delovanje, kam boš investirala svoj dragoceni čas? Si postavila NAMERO* za letošnje leto?

🌹💗Po čem res hrepeni tvoja Duša, tvoje Srce?
🌹💗Kaj bi počela, če te ne bi bilo strah?
🌹💗Kaj te bo podprlo pri uresničitvi?

Letošnje leto te / nas snubi, da poglobiš kar smo se lansko leto učile: POSLUŠATI SVOJO DUŠO. Kreirati in usmerjati Ogenj iz maternice, v tisto kar nam je Sveto. In samo v tisto!

Na Solsticiju smo se pogovarjale kakšno ceno moramo plačati za uresničitev svojih Dušnih Sanj. Največjo ceno plačaš, ko ne veš kaj si želiš ali še huje, ko ne slediš temu kar ti narekuje tvoj Notranji Kompas. Tvoja Zvezda Severnica! 

Tvoja Duša!

Povej, veš kaj te Radosti? Kaj v tebi prebudi občutek navdušenja nad Življenjem? Kaj ti da občutek, da se širiš, da si na pravi POTI? 

Bolj ko TI JE JASNO, lažje boš postavila svojo Namero za letošnje leto. In bolj, ko je Namera v skladu z tvojimi vrednotami, notranjim kompasom in Srcem, več verjetnosti je, da se bova naslednje leto ob tem času pogovarjali o ZMAGAH! :) 

Letošnje leto te sprašuje: >>> boš delovala iz Srca?
Boš spoštovala svoje potrebe?

Boš postavila sebe na prvo mesto in dovolila, da se tvoja Duša izrazi in prevzame krmilo tvojega Življenja? 

Močno vprašanje, kajne? Letos je čas Zate! Naredi korake >>> svet potrebuje tvoj glas!

Naj te pri postavljanju in uresničevanju Namere* 
PODPRE*, USMERI*, SPODBUDI*
Tvoje Osebno Sporočilo iz Oraklja 
ali usmeritev za leto 2019.

Podpri se OSEBNIM SPOROČILOM ORAKLJA za leto 2019 >>> KLIKNI ZA NAROČILO! Podrobnosti tukaj...




 POGUMNO NAPREJ! 
#KreirajKotBoginja ~ Z Ljubeznijo*

Izrazi svoje Življenje*

Suzana Grau 


Suzana Grau
je idejna vodja in urednica Koledarja za Boginje*, po izobrazbi dramska igralka, od leta 2012 pa voditeljica delavnic in obredov za opolnomočenje žensk. Njena strast in k čemur vedno znova snubi Ženske je, da IZRAZIŠ SVOJE UNIKATNO ŽIVLJENJE.

Izraziš svoj Glas. Pokažeš barve svoje duše. 
Podeliš znanje in izkušnje svoje prehojene Poti.

Vedi, da nič kar se ti je zgodilo ni bilo brez, da bi imelo darilo zate. 

Suzana te vodi, da prepoznaš darilo svojih preteklih izkušenj, jih preoblikuješ tako, da navijajo zate. Kajti vedi, da se tvoje Poslanstvo najpogosteje skriva prav teh izkušnjah.
Tvoja naloga je, da se odločiš in začneš oblikovati glino, ki ti je dana. 

Pri tem te lahko podprejo
#navdihi in podpora, ki jo deli v FB Skupini KOLEDAR ZA BOGINJE*
#osebno svetovanje / telefon* zoom (termini &prijava na alunatemple@gmail.com)
#4 mesečni individualni program PREPOROD ŽENSKE* (globoka preobrazba - vstop v svojo žensko moč)
#SESTRSTVO BOGINJ* ~ spletni krogi (mesečno učenje, praksa, ženski krog)

Na povezavi si lahko prebereš čudovit intervju, ki zelo lepo povzame veliko tega kar poučuje in predaja na svojih delavnicah in obredih.