Danes imam Pesem Zate: POČASTITEV MLADENKE!

Draga prijateljica, draga Ženska!


danes naslavljam nas
>>> mame, tete, sestre, prijateljice, babice <<<

Pripravljam se namreč na Rdeči Šotor, ki ga posvečamo prvemu prehodu naše mogočne Ženske Poti: prehodu iz Deklice v Mladenko. V obdobje, ki zaznamuje kak odnos bomo imele do svoje ženskosti in kako se bomo izražale v svetu. Naša kultura zanemarja pomembnost prehodov, vsak prehod je smrt prejšnjega in rojstvo Novega. Si predstavljaš, da bi ob tvojem Prehodu v Žensko


peli pesmi Slavljenja, Čaščenja in Dobrodošlice?



in bi Ti bilo predano:


... da se z menstruacijo začne Tvoja cikličnost: DA JO SPREJMI IN SPOŠTUJ.

... da cikličnost pomeni RITEM, tako kot ga ima Narava, ga imaš tudi Ti: SPOZNAJ SVOJ RITEM! Uporabi ga, da te podpre, surfaj z njim, ne proti njemu, in bo postal tvoj največji zaveznik!
... da je MENSTRUACIJA ŽENSKA MOČ IN IZVOR TVOJE MODROSTI in ne karkoli drugega kar si je patriarhat izmisli, ker ga je strah naše moči in modrosti.
... da so TVOJA ČUSTVA; vsa čustva OK!  Ja, si ljubeča, a lahko si tudi jezna in žalostna in še marsikaj! Ne zatiraj jih - prisluhni jim -  so tvoje zaveznice!
... da NE PRIMERJAJ OBLIKE SVOJEGA TELESA z deklicami in ženskami okoli sebe: da je oblika, velikost, suhost ali obilnost odraz tvojih Prednikov in Prednic in njihove telesne strukture.
... da je SPOLNOST igriva, povezujoča, negujoča in te odpira božanskemu. Da je orgazem povezan s predajo in zaupanjem in tudi anatomijo tvoje yoni: razišči jo.
... da spoštuj svoj občutek za JA / NE: če si te moški poželi, še ne pomeni, da te ljubi: DA IMAŠ PRAVICO REČI NE, če ne želiš seksati!
... da je tvoje telo namenjeno plesu, ljubljenju in izražanju poezije življenja.


da imaš

TALENTE, KI BODO OBOGATILI SVET :  
razišči jih, neguj in jih deli s svetom.
Ne skrivaj Jih. Ne skrivaj Sebe. Deli svoje Talente. Deli Sebe.


... in draga moja, IMEJ SVOJE PLEME ŽENSK, s katerimi boš delila svoje zmage in svojo ranljivost!


Na enem naših srečanj smo izračunale, da v našem življenju menstruiramo približno petstokrat. Petstokrat gremo čez divjost Valov, ki ga prinaša cikličnost. Ja 500 krat! To je štiri do pet let našega Življenja.

Google je takole prevedel to misel:



Kaj bomo ME predale naprej?
... svojim hčeram in deklicam, ki vstopajo v odrasli Ženski Čas?
... kakšen ZGLED smo?


Letošnje leto čutim kot leto polnega opolnomočanja, poglejmo kje nam še odteka moč in to preobrazimo. Za mnoge ženske je prav odnos z notranjo Mladenko tisti, ki jo drži nazaj, da se ne IZRAZI v polnosti. Zato se vračamo na začetek naše Ženske Poti. Zato TE VABIM v Rdeči Šotor!  Kot pravi staroselski pregovor:  

"S prvo menstruacijo začnemo prakticirati moč,
z zadnjo Menstruacijo postanemo ta Moč." 


* * * VABLJENA * * *


(tokratni krog je poln, prihodnji šotor 12. marec, 2017)
Prijavi se danes in si zagotovi svoje mesto.

PRIJAVA: #danZame MLADENKA 
na alunatemple@gmail.com



•★`*•.¸¸.•★PODPIRAMO ROJSTVO TVOJIH SANJ *•.¸¸.•★`*•.¸¸.•★
Z ljubeznijo in navdihom,
Suzana