#NavdihTedna: 'USKLAJEVANJE S SVOJIMI SANJAMI: Kaj te bo podprlo?'





#NavdihTedna s Suzano Grau za Božanske Bojevnice in Bojevnike: 'USKLAJEVANJE S SVOJIMI SANJAMI:
Kaj te bo podprlo?'


Drage Božanske Bojevnice in dragi Božanski Bojevniki, so vas presenetile nizke temperature, skorajda Zima, ki nas je ponovno obiskala? Ste se že navadili hoditi naokrog v kratkih rokavih, uživati prebujeno naravo in sočnost, ki se pretaka v nji in nas?

Ne skrbite. In ne izgubljajte dragocene energije s pritoževanjem :)
Tale kratek obisk nizkih temperatur je izjemna priložnost, da še enkrat pogledamo kaj smo sanjali to Zimo. Katera semena smo izbrali za spomladansko sajenje.

Priložnost, da ponovno pogledamo kam bomo usmerili našo dragoceno energijo, kaj želimo roditi, katere sanje trkajo na naše Srce... 'PRISLUHNI MI...'

Ko si odgovorim na vprašanje: kaj je zame najbolj pomembno, kaj želim posejati na svojo Njivo Življenja, nastopi čas, ko se je potrebno uskladiti s tem. Pripraviti Vrt... :)

Različne tradicije se lotevajo tega z različnih zornih kotov. Abraham in Esther Hicks govorijo o vibraciji in uskladitvi z vašimi sanjami. Amara Ash, v drugem poglavju knjige, Izurite se v Božansko Bojevnico, govori o linearanem in cikličnem pristopu k osvajanju Sanj.

Šamanske tradicije prvenstveno govorijo o uskladitvi z ritmom in cikličnostjo Zemlje. 

Ko pridemo v novi kraj, kaj najprej naredimo? Spoznamo okolje, ljudi in seveda osvojimo jezik, ki ga tam govorijo. Predstavljaj si, da si turist-ka, ki je prišel na Zemljo. Česa se boš najprej naučil-a?


Kaj je jezik Zemlje?


Njeni letni časi: pomlad, poletje, jesen, zima in spet pomlad.

Čas za počitek in čas za delovanje.
Čas spusta in čas rasti.
Čas za sanjanje in potovanje navznoter in čas delovanja in usmerjene akcije.



Naše Telo je kot Zemlja. 

Eden največjih izzivov današnjega časa je prisluhniti sebi, spoštovati svoj ritem in živeti v skladu z njim. Prisluhniti telesu in se iz brbotajočega klepeta glave spustiti v srce, v maternico, v  telo. Mu prisluhniti... Sprejemati lastno cikličnost...  
In delovati v ravnovesju  z njo. 

Ko premaknemo telo, se premakne Vesolje. 
Ko premaknemo telo lahko preobrazimo vse stare zgodbe in rane. 
Ko premaknemo telo vzvalovi Sok Življenja, ki je v vsakemu od nas. 

Odstre se nam vsa modrost, ki je potrebna za naše dobro počutje.
.
Prebudi se Navdih. 
Prebudi se naravna senzualnost. 
Prebudi se moč. 
Prebudi se ŽIVLJENJE!

Ne izpusti te čudovite priložnosti za Rast. 
Dovoli si ČUTITI svoj Ritem. 
Dovoli si IZRAZITI SEBE.



Tokrat z vami delim Pesem, ki me je navdihovala pri pisanju #TedenskegaNavdiha. Naj te njen Ritem in Melodija povabita, da se spustiš v svojo telo, občutiš njegovo počutje, njegove potrebe in nežno premakneš, zmehčaš in predihaš kotičke, ki so zakrčeni. Uživaj v delih, ki so pretočni. V delih, ki so polni Življenja. Prisluhni mislim in občutkom, ki te ne podpirajo, poglej svoj plevel, in ga povabi, da postane kompost pri SAJENJU TVOJIH SANJ. 
Letošnja POMLAD je čas za Njihovo URESNIČITEV! 
NAVIJAM ZATE! 




- Suzana Grau


P.S. 21. 5. 2016 je #DanZame: plešemo SOK ŽIVLJENJA  v nas. (klikni za podrobnosti)Če ti je ljubše individualno delo in želiš narediti kvantne premike to pomlad in res uresničiti svoje sanje, projekte te vabim na individualen program Alkimija Maternice. Program je narejen tako, da te v polnosti podpre, da zasiješ, da izraziš svoje talente. Pogumno. Sedaj je ta čas. ŽIVI SVOJE ŽIVLJENJE V POLNOSTI! 

P.S. 2. NAJAVA: BLAGOSLOV MATERNICE, Junij 2016, Primorska (podrobnosti kmalu) Če želiš biti obveščena o tem dogodku/obredu mi piši...


* * *
Suzana Grau, ustanoviteljica, umetniška ustvarjalka, voditeljica delavnic in obredov Aluna Templja 'Birthing Dream Seeds to Life'


Amare Ash v knjigi 'Izurite se v Božansko Bojevnico', Robert Bly pa v Divjem Moškem, podrobneje govorita o izzivih in darovih na Poti opolnomočenja. Na individualnih ali skupinskih delavnicah Suzane Grau pa lahko ob njeni podpori in vodstvu naredite kvantne premike na svoji Poti. VABLJENI...



SUZANA GRAU
Ustanoviteljica in umetniška ustvarjalka Aluna Templja
...V tebi je vesolje Darov, ki hrepenijo po rojstvu....

Suzana Grau je po izobrazbi akademska igralka, ki je gledališke izkušnje oplemenitila s potovanji, izobraževanji in izkušnjami pri staroselskih ljudstvih.

V Avstraliji ji Tribal Royal Society International podelil naziv Evropska Ambasadorka za Kulturo in Zdravljenje, kar je ustvarilo most med njenimi ustvarjalnimi in zdraviteljskimi tokovi.

Potovanja so ji širila Duha. Znanje staroselcev pa je v nji prebudilo in okrepilo znanje delovati v Dobrobit Zemlje, Skupnosti in prihajajočih Generacij. 

Suzanine delavnice in obredi so preplet njene ljubezni do zgodb, plesa, petja, ter izkustev, modrosti in znanj, ki jih je nabirala pri raznolikih učiteljih in staroselskih kuturah. 

Suzana vodi individualne in skupinske delavnice v Sloveniji, Avstriji na Hrvaškem in Poljskem. 

Njena Vizija je preporod Ženske ustvarjalne moči in navdiha, ki bo oplemenitila Življenje nas in prihodnjih Generacij. 

Generacije...


​KONTAKT: 

M: + 386 40 13 29 13 • E: alunatemple@gmail.com

W: http://alunatemple.blogspot.com • FB Rdeči Šotori s Suzano Grau

Utrinki iz Krogov in Obredov, ki jih je vodila Suzana Grau