JE ČAS ZATE SEDAJ?


 

Dragi moji...

Polna Luna je bila res Vrhunec letošnjega leta, pravo Obilje Lepote in Razkošje Blagoslovov. S Tadejo, našo grafično oblikovalko, Teo, gongistko s katero sva soustvarjali Obred Žetve na Hrvaškem in prijateljico Enko smo se podale v naravo. 

Podarile smo si Dan za Praznovanje naših Blagoslovov in Hvaležnosti. Igrale smo na tibetanske posode, pele ob zvokih šrutija in ustvarile Mandalo Žetve. Nekaj Utrinkov našega praznovanja sem z Vami delila na naši FB strani.
Sedaj pa čutim, da je čas za spust in umik vase. Čas prisluha. Vabim te, da se nam pridružiš na celodnevnem popotovanju #DanZame kjer se bomo razvajale, družile, in negovale. Prijave za popotovanje so do 9.11. 2015.

Če čutiš, da je čas za premik na tvoji Poti, te vabim na Alkimijo Maternice. Še nekaj prostih terminov v novembru. Ugodnejša ponudba velja do jutri. 


Dragi Moški, včeraj mi je plesni prijatelj posredoval Vabilo na 1.Mednarodni Gathering za Moške v Chateau Frandeux, v Belgiji. Če ste za spontano akcijo je druženje že ta vikend 6.-8.11. 2015. Ženske, posredujte Vabilo svojim moškim... 

Naj Vaše Akcije podpirajo Življenje in Vaše Sanje!
Do kmalu! Bodite Sončno,
Suzana
* * *

Živi svoje Darove in Življenje v Polnosti.