#ŽETEV 2015

Dragi moji...

Nekaj mesecev je že minilo odkar sem se Vam nazadnje oglasila. Mnogo se je zgodilo in večkrat sem začela to Pismo, a me je Življenje vedno znova presenečalo, mi prinašalo nove dogodke, tako da misli, ki sem jih želela deliti z vami niso bile več aktualne… Celo leto je potekalo kot domine, vsak dogodek je odpiral nova vrata, nova znanstva in sodelovanja.

Val Sinhronicitet. 

Pa saj ni naključje, se spomnite, ko sem bila na Chantingu v Pragi? Na Steni moje spalnice je bila slika Ogromnega Vala, na postelji pa pregrinjalo z Delfinom. Obljuba, da me čaka intenzivno Potovanje in povabilo, da  se Valu Predam z zaupanjem, nežnostjo in humorjem. Priložnosti za vadbo teh lastnosti je bilo letos OGROMNO :) Pa pri Tebi?

Bližajoča se Polna Luna, ki je posvečena Žetvi, je priložnost, da si vzamemo čas za praznovanje Daril, priložnost, da izkažemo Hvaležnost za vse Sadeže Zemlje, za izkustva Ljubezni, Prijateljstva, Humorja, Prebojev, Rasti in Uvidov... Vzemi si čas, da občutiš Svoje Blagoslove, Svojo Žetev! Pomembno je, saj bomo kmalu izbirali semena za naslednjo letino.                
Kaj je Tvoja ŽETEV? 
Katera Darila boš PRAZNOVAL-A?
Katera Darila, Izkustva, Uvidi so ti DRAGOCENA?

#PRAZNUJ! 
ALUNA TEMPLE je praznovala tretjo leto delovanja. Tretje leto, kar sem v Avstralskem deževnem gozdu posejala seme in začela deliti bogata izkustva, pridobljena znanja, uvide in Darila moje Poti. Darilo za Rojstni Dan je naš LOGO. Navdušena sem nad soustvarjanjem z grafično oblikovalko, slikarko in zdravilko Tadejo Hodaya Jakop.   
Nekaj dni potem, ko sem objavila logo sem se spomnila Drevesa Življenja, ki smo ga imeli na Long Dancu, slika čisto spodaj. Opazite podobnosti? Ni naključij pod tem Soncem....  
Naj bo Vaše Potovanje obarvano s Praznovanjem Darov v Vaši Malhi. 
Do snidenja...                                                                                            Suzana

KOLEDAR DOGODKOV
KRALJESTVO NEGOVANJA
#DanZame je Vabilo, da se, iz zunanjega sveta obveznosti, potopiš v svoj notranji svet, prisluhneš notranjemu kompasu in se predaš negi podpornem in navdihujočem Ženskem Krogu. 

Spustile se bomo v prostore nežnosti, regeneracije, modrosti in humorja. 

Nežnost je naša Zaveznica v Zimskem obdobju, ko simbolno potujemo po Podzemlju, ko nas po tej Poti vodiNotranja Luč, ki jo bomo prižgale na #Dnevu Zame! 
KRALJESTVO NEGOVANJA
* * *
REDNA CENA: 100,00 eur
(po 30.10.2015)

ZGODNJE PRIJAVE: 80,00 eur
(ob vplačilu do 30.10.2015)

POSEBNA CENA: 55,00 eur
(za mamice samohranilke, študentke, upokojenke in brezposelne) 



VABLJENE!
PRIJAVE #danzame
INDIVIDUALNI TRETMAJI 
Alkimija Maternice 

Še nekaj prostih mest za ZAČETEK POPOTOVANJA v novembru.

POSEBNA PONUDBA
za prijave do
30.10. 2015


PRIJAVE & REZERVACIJE: 
alunatemple@gmail.com
REZERVIRAJ TERMIN
Tadeja Hodaya Jakop ima Dar kanaliziranja, ki se čudovito prepleta z znanji energijske medicine in njeno ljubeznijo do barv, slikanja in grafičnega oblikovanja.

Njene mandale, ilustracije in designi vsebujejo kanalizirane vibracije, ki krepijo točno določeno frekvenco za pomoč in podporo na posameznih področjih Življenja.   
                 
fb: Herbavilia * 72 angels 
e: tadeja.jakop@gmail.com 
                        

Naj Vaše Akcije PODPIRAJO ŽIVLJENJE!
Jesenski pozdrav,
Suzana
Tree of Life, Long Dance, 2015
''Moje Vodilo je delovati za Dobrobit Zemlje in vseh Nas, ki bivamo na Nji. Vem, da smo močni ustvarjalci in da lahko preobražamo Sebe in Svet na bolje. Da imamo možnost zapustiti Dediščino, ki je v Navdih in Podporo Zanamcem. Iz tega Vedenja se je rodil ALUNA TEMPELJ 'Birthing Dream Seeds to Life', maternica, iz katere ustvarjam delavnice in obrede, ki te podprejo, da izraziš svoje Talente in Darove. Delavnice, ki imajo moč preobraziti Zgodbe, ki ne podpirajo Življenja, ki se želi izraziti skozi Tebe. 
Vsak od Nas je Vesolje Darov, ki Hrepenijo po Rojstvu. Aluna Tempelj te kot Babica porodnica podpre, da uzreš SVOJO VELIČASTNOST, izraziš svoje Talente in ZAPUSTIŠ SLED v Mozaiku Življenja, ali kot pravijo moji Predniki: ''PIČI MIKI!'' :)
Se vidimo! ''
 Živi svoje Darove in Življenje v Polnosti.
Piši mi
Piši mi
Aluna Temple
Aluna Temple
Intervju
Intervju
FB Rdeči Šotor
FB Rdeči Šotor
Razcvet
Razcvet