Novičke iz Aluna Templja: RECI ŽIVLJENJU DA!


Vsako Potovanje je Romanje k Sebi...
Škorpijonovo Svetišče (Kautzen, Austria)
Tree of Life Festival: ScorpionPlatz (Kautzen, Avstrija)

Ljubi moji...

še 17 noči me loči od LONG DANCE OBREDA!  To bo moj tretji ples in moram reči, da imam kurjo polt, ko Vam pišem. Vem kakšna Moč je v tem Obredu. 72 ur plesa in molitve. 72 ur plešemo in molimo Zase, za Dobrodelno Ustanovo ali Posameznike, ki jih sponzoriramo in za Svet. Dobrodelni del je ključnega pomena saj nas 'spomni' na povezanost in odgovornost, ki jo imamo do sveta - vsak od nas se zaveže da bo podaril vsaj £300,00 dobrodelni ustanovi ali posameznikom. Vsako leto tako zberemo/podarimo okoli £40,000, v šestih letih pa okoli £250,00!

                 

Ko sem pred štirimi leti plesala se nisem zavedala moči Namere, Molitve in Predaje. Postavila sem visoko Namero ne vedoč, da bo življenje kot sem ga poznala odplesalo za vedno. Lahko rečem le, da sem se nekaj mesecev po Obredu upirala spremembi, temu kar mi je Življenje želelo podariti, upirala spuščanju kontrole in Poti v Neznano... in rekla ja, šele, ko ni bilo več druge Izbire, ko me je lepo opralo - PRISTALA DA SPREJMEM KAR SEM PLESALA - MOLILA. Hja, humorni del Življenja, Neznano in Sprejemanje:) 

Opazujem kaj se dogaja od trenutka, ko sem se odločila, da grem plesat. Opazujem darila in blagoslove prisotne v mojem življenju, opazujem izzive, ki jih prinašajo ljudje in vsakdan, opazujem KAKO SE DOTIKAM VAŠIH ŽIVLJENJ, kaj DELIM z vami in kakšne so povratne informacije.

Pred dnevi sem se vrnila iz festivala 'TREE OF LIFE' v Kautznu, Avstriji. Festival je bil posvečen 
Zgodbam in Zapuščini, ki jih predajamo prihodnjim Generacijam. Moja delavnica je bila posvečena PRIPRAVI MATERNICE NA ZAVESTNO SPOČETJE IN POROD. Globoko smo potovale, čistile in pripravljale prostor, mehčale naša telesa, se odpirale, jokale nad preteklimi izgubami, sprejemale, se še bolj odpirale, smejale in pustile, da se Življenje izrazi skozi nas. Sprejemale Povabilo, da rečemo Življenju da. 

             
                                                                                                     Love - Ljubezen (Avstrija)

ALKIMIJA MATERNICE je prav to - POVABILO, DA PRIPRAVIŠ PROSTOR, DA SE ŽIVLJENJE RODI - IZRAZI SKOZI TEBE. Srečanje je intenziven proces, ki traja 3-4 ure. V tem času potujeva s Tvojo Namero. Kaj kliče k Rojstvu? 

Vabljena, da rezerviraš svoj termin in si daš PRILOŽNOST ZA INTENZIVEN PREMIK na tvoji Poti, ki ga Srečanje prinese!

Kot del GIVE AWAY OBREDA imajo vsa individualna srečanja 15% popust ob enkratnem plačilu. Ponudba velja do srede 17.6. 2015.

                                                                       Photo © Ben Cole ''Gremo na Long Dance Ceremony'' (2011) 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZVOČNA GONG KOPEL S ŠPELO LAELA CVETKO 
'POTOVANJE V TOČKO POTENCIALA'
16. junij, 2015 ob 20h

Chuckmal Studio, Brezovica pri Ljubljani

Špela Laela Cvetko: igralka gongov, izjemna slikarka,  umetnica, 
pesnica, pobudnica Rdečih Šotorov v Arji Vasi, popotnica z Velikim Srcem, ki pogumno jadra z ustvarjalnim tokom Življenja.

PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE:
spelacvetkoblossom@yahoo.com
051 31 21 77
 


Zvočna kopel na Cvetkolandu, Arja vas pri Žalcu
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
INDIVIDUALNI TRETMAJI IN ČIŠČENJA S SANKE WESNA

Vabljeni na individualno čiščenje telesa, aure in duha z zelišči, jajcem, tobakom in kopalom - smolo svetega drevesa v Mehiki. Bistvo individualnega čiščenje z zelišči je, da iz fizičnega telesa odstranijo negativno energijo in ga zaščitijo pred negativnimi energijami. Kopal in zelišča čistijo notranje nivoje, tobak pa povezuje z duhovnimi vodniki in duhom našega Stvarnika.
Individualna čiščenja, ki trajajo okoli 1,5 ure bo izvajala Sanke Wesna.

Sanke Wesna, se je rodila v Mariboru, kjer je sprva delala kot direktorica svojega lastnega podjetja. 

Njeno pot Zdravilke je prebudila bolezen in jo vodila v globlje razumevanje sebe, vzorcev in sveta, ter v njej prebudila Željo in Namero delati v dobrobit Zemlje in ljudi. Pretekla 3 leta je veliko časa preživela v Peruju in Mehiki, kjer se je pri avtohtonih zdravilcih Oscar Peno Vasqueza - Kesymano in Reshin Wesna - Eliza Vargaz Fernandez, iz plemena Shipibo, učila zdravljenja s svetimi rastlinami in zdravilnimi metodami; le-te vsebujejo delo z energijami, različnimi dietami in zdravilnimi rastlinami. 
Je ustanoviteljica društva ISIS, katerega poslanstvo je varovanje in podpora življenja. 
PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE: 
070 13 37 65
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Naj Vaše Akcije PODPIRAJO ŽIVLJENJE!
Sončen pozdrav,
Suzana
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Suzana Grau je ustanoviteljica in vizionarka ALUNA TEMPLJA v katerem kreira in vodi navdihnjena popotovanja in delavnice namenjena opolnomočenju Žensk in dobrobiti Zemlje.
Po izobrazbi diplomirana igralka, po srcu ustvarjalka, sanjalka, raziskovalka in  popotnica. Je predana soustvarjalka Razcveta Ženske, voditeljica Rdečih Šotorov in urednica angleške spletne revije Aluna Temple Magazine. 

Keep the Fire Burning!
Živi svoje Darove in Življenje v Polnosti!

© Suzana Grau
Founder, Visionary and Artistic Creator at ALUNA TEMPLE
'Birthing Dream Seeds to Life!'


''I am committed to BRING OUT THE BEST IN YOU! To support growth of your Dream Seeds, to inspire your light to Shine even brighter. World needs you! World needs Your Love, your Wisdom and Your Stand. LET'S WEAVE this thread around the globe for the BENEFIT OF ALL LIFE!''


CONNECT WITH US: