⚜️ KAM KLIČE SRCE? >>> Sidranje portala Levja Vrata! >>> DODATNI TERMIN 29.8. 2020!


Ljuba Ženska, pozdravljena!

Vsako leto se v tem času odpre Portal LEVJA VRATA. To je energijsko zelo močno obdobje, saj te povabi na spominjanje svoje Dušne pogodbe. To obdobje nas povabi, da okrepimo zaupanje vase, kdor si prišla biti in kaj kreirati na zemlji. 

Hkrati je to obdobje, ko lažje uzreš katere delce svoje duše in osebnosti potrebuješ obnoviti in okrepiti >> ter kaj želi stopiti v ospredje >>> kaj se želi izraziti!

Da rečeš DA temu kar se želi izraziti skozi tebe! Da se spomniš svojih darov. Da okrepiš zaupanje v svoj pogum. Da se odpreš obdobju, ki prihaja!

Verjamem, da je vsaka od nas prišla z darovi, ki želijo polepšati, izboljšati, negovati, navdihniti. 

In vendar, koliko teh darov ostane skritih za vrati naših strahov in odlašanj na čas, ko bomo pripravljene? 

To življenje ni čas, da ostaneš skrita, ampak je čas, da stopiš v ospredje, se pokažeš in izraziš za kar ti BIJE SRCE. V uku si bila številna življenja. S seboj si prinesla izkušnje in znanje, ki si jih nabirala v preteklih inkarnacijah. 

Zdaj je čas za akcijo. :)))

V soboto 22. 8. 2020 se sklene obdobje pod zaščito LEVJE energije. Vstopile bomo v obdobje DEVICE, tiste ki želi, da prizemljiš kar si spoznala v tem obdobju. In pod tem okriljem se srečamo v krogu!

Krogu v Živo!
Končno!


Prisluhnile bomo uvidom preteklih tednov. Hrepenenjem, ki kličejo naša srca. Spominom, ki želijo odditi, spominom ki te želijo nahraniti. Okrepile bomo pogum... in se naužile dobrot, ki jih prinaša ženski krog!

Upam, da se vidiva!
Vesela bi te bila v krogu!

Podrobnosti spodaj...

Zgodnja prijava do srede 26.8. 2020. Klikni na zeleni gumbek! 

⚜️ ZGODNJA PRIJAVA - 26.8.2020 ⚜️

 
Nazadnje so se v živo videle na brunchu podjetnic tik pred korono!

KAJ BOMO IZKUŠALE?
Delavnica je potovanje v Srce, da zaslišiš kaj so ti pretekli tedni pod okriljem Siruisa in Levjih Vrat želeli predati. Kaj je tisto hrepenenje, ki želi tvojo pozornost... ? Kaj se potrebuješ spomniti? Kakšen prostor narediti?

Prisluhnila boš srcu in pogumu, ki te želi peljati naprej kot Levinja v uresničenje tvojih hrepenenj. Iz srca bomo spustile bomo kar je zrelo za kompost, da narediš prostor za novo in da začutiš ljubezen, ki počiva v tebi. 

Pele bomo pesmi posvečene reki. In ustvarile Koruzne Punčke. Igra mora biti... 
Potovale bomo ob Reki, na skalah, pod osrčjem Šmarne Gore. 

⚜️🍀 ŽENSKI KROG: delitev zgodb, razmišljanj, uvidov preteklih tednov. Ni naključje kdo se kroga udeleži in kaj se podeli. Vsaka od nas prinaša dragocen delček v to tkanino, ki jo tkemo in ustvarjamo skupaj. Z vsem kdor in kar smo.

⚜️🍀 OBREDNO ČIŠČENJE SRCA IN SPUŠČANJE bolečin, zamer in tega kar je zrelo za oditi; ko je prostor pripravljen se vanj lahko naseli nekaj novega. Kaj potrebuje oditi? Kaj lahko spustiš? 

⚜️🍀 PRISLUH DUŠNIM POTENCIALOV, ki želijo sedaj stopiti v ospredje -  obredno potovanje v srce in maternico: Kakšno sporočilo ima zate srce? Katero hrepenenje želi tvojo pozornost?

⚜️🍀 Ustvari svojo KORUZNO PUNČKO... 😀 Igrajmo se!
Prizemljevanje uvidov in tega kar ti sporoča srce!

⚜️🍀 DAROVANJE REKI: Darovanje cvetja in PETJE* pesmi posvečene reki in vodam... Naš glas preobraža...


⚜️🍀 PRISLUH REKI: Kaj te reka lahko nauči, kako te lahko podpre? ~ praksa poslušanja ~

⚜️🍀 Druženje ob hrani, kjer se spletajo znanstva in delijo izjemne zgodbe! 

⚜️🍀 Humor, sestrska podpora, druženje, prisluh sebi in učenju Reke...


... in še marsikaj, kot ženskim krogom pritiče!

Da iz kroga oddideš z zaupanjem vase in svoje potenciale! Da se veseliš obdobja pred seboj! Da kot LEVINJA pogumno prizemljiš učenje preteklih tednov! 

Vabljena in dobrodošla v krogu! 



PRAKTIČNE PODROBNOSTI:
KDAJ? 29.8. 2020 ob 11h-19h, krog v živo

KJE: Pod Šmarno goro, natančno lokacijo prejmeš ob prijavi.

ZGODNJA PRIJAVA: 55,00 eur (zgodnja prijava in vplačilo do 26.8. 2020)
REDNA PRIJAVA: 75,00 eur (prijave in vplačila po 26.8.2020)

Prideš s prijateljico?
Ugodnejša kotizacija: 55,00eur/oseba

⚜️PRIJAVA: >>> na alunatemple@gmail.com >> 
ob prijavi napiši ali prideš sama ali s prijateljico. 



P.S. Potujemo po Šmarno Goro, na kaj te spomni njena Oblika...?
 
Foto: Eva Kraš

Suzana Grau je idejna vodja in urednica Skupnosti za Boginje*, po izobrazbi dramska igralka, od leta 2012 vodi delavnice in obrede za opolnomočenje žensk. V svojih delavnicah prepleta izkušnje, ki jih je nabirala kot igralka, šamanske prakse, ki jih je pridobila na potovanjih in učenjih pri staroselcih in bogate izkušnje iz svoje prakse.

Vodi jo ljubezen do ustvarjanja, narave, svetosti življenja, povezovanja! Vedno znova snubi ženske, da izrazijo svoje življenje! Da začutijo sok življenja, ki se pretaka skozi njih in ga izrazijo! Da izrazijo svoje darove. 

Da izrazijo Sebe!

Na povezavi si lahko prebereš čudovit intervju, ki lepo povzame veliko tega kar poučuje in predaja na svojih delavnicah in obredih.

Suzana je s svojimi prispevki gostovala revijah in  časopisih,
v televizijskih in spletnih oddajah v Sloveniji in tujini.