Rdeči Šotor ob Prazni Luni >>> 22.5. 2020 >>> Čarovnice, sram in OSVOBAJANJE!


Ljube Ženske, pozdravljene v večer, tik pred Prazno Luno! Dan potem, ko je vlada glasovala 12 >>> 7 sem šla v naravo. Moja molitev je bila, da zaslišim njeno vodstvo, da zaslišim kaj je v moji moči, da naredim v tem obdobju.

Dan pred tem sem jokala, se jezila, se počutila nemočno ob vsem kar se dogaja, … ampak potem sem si rekla:
“Suzana, ne izgubljaj energije v prazno. Kaj je v tvoji moči? Kaj so tvoje vrednote? V tej smeri deluj!” Srečala sem jo na poti. “Kaj pa ti počneš?”, sem jo vprašala. "Trenutno berem o čarovnicah, in njihovi zgodovini in kako le-ta vpliva na ženske danes." Je potrebno dodati, da so se moja ušesa našpičila? Zapletli sva se v pogovor, globok in hranilen. Ključno je bilo to:
“Ženske smo imele moč v svojih rokah! Povezane smo bile s svojim ritmom, iz katerega smo črpale duhovnost. Bog ni bil tam zunaj, ampak v nas. Boginja se je razcvetala skozi naše prsi, skozi naše boke, skozi našo sposobnost kreiranja življenja! Ne le otrok, ampak vsega. Babice so imele v rokah moč nad življenjem in smrtjo. Zdravilke, da pozdravijo bolezni. ”

In potem se je zgodilo kaj?
Telo je postalo vir sramote. Predebelo, presuho, premalo prsi, preveč prsi. Preširoki boki, preozki boki. Seksualnost in senzualnost, ki se pretakata kot potoček skozi naše telo, hudič katerega se je treba bati. Kaj je skupno temu? Sramotenje. In ko te je enkrat sram se skrivaš. Skrivaš svoje telo. Skrivaš svoj glas. Skrivaš svoje darove. Ko ženski odrežeš njeno povezanost z naravo, ko ne zaupa svojemu telesu, neha zaupati sebi. Potem ne deluje iz centrov svoje moči: Maternice in Srca, ampak iz tega kar ji servira država, kapitalizem, tisti nekdo, ki ima malo več moči.



Pred časom je Daryl Hannah, igralka in aktivistka dejala:
“Ne bojuj se proti nekomu ali proti nečemu. Naredi boljši žur in ljudje bodo prišli. Več ljudi se zbere, ki podobno razmišljajo, ki imajo podobne vrednote, lažje bo narediti spremembe!”






Naš "boljši žur" so mesečni krogi ob Prazni Luni, naše potovanje v rdeči šotor, kjer se nam pridružijo prednice in zanamke. Tukaj krepimo povezanost s seboj, zaupanje svojemu ciklu, sestrstvo! To je naš VODNJAK iz katerega črpamo energijo za mesec pred nami! To je naše svetišče, kjer se srečamo ženske, da ena drugo navdihnemo, podpremo, opogumimo in opolnomočimo!

V jutrišnjem krogu se bomo še prav posebej posvetile opuščanju SRAMU. Ta sram pripada zgodovini, in mora zapustiti naše telo, naše prsi, naše boke, naša stegna in naš um! To je dediščina katere se moramo osvoboditi! Dovolj je bilo sramotenja. Dovolj!

Sedaj je čas, da začutiš, vsako oblino sebe kot Božansko, da se Boginja* v tebi lahko izrazi na tebi svojstven način! Da tvoje telo napolnijo radost, pogum in zaupanje vase!
In tu nas bo podprla jutrišnja PRAZNA LUNA, in naš ženski krog!

Dobrodošla! Da izraziš sebe - svoj glas - svoje darove!


⚜️ Ženski spletni krog >> 22.5. 2020! ☥ ⚜️

PRAKTIČNE PODROBNOSTI: Kdaj? 22.5. 2020 ob 19h KJE: spletni krog, po vplačani kotizaciji prejmeš povezavo kjer se srečamo KOTIZACIJA: 25,00 eur Podrobnosti >>> https://bit.ly/rdečišotormaj Dobrodošla v krog, pridi s prijateljico ali sama: 🌺 Da podeliš svojo zgodbo 🌺 Da prisluhneš srcu in maternici - SEBI* 🌺 Da narediš prostor za novo - osvobajanje SRAMU in bolečih občutkov 🌺 Da postaviš namero* za prihodnji cikel 🌺 Da se povežeš v sestrski krog
... In še marsikaj kot ženskim krogom pritiče...
Prijava: Rdeči Šotor Maj - Ženski spletni krog
na alunatemple@gmail.com>> 22.5. 2020! ☥ ⚜️🌺

.... Dobrodošla v krogu....