MAREC: Preporod Mladenke (darilo imam zate)


Prehod iz Zime v Pomlad!
Ljuba Ženska! 
>>> mama, sestra, teta, prijateljica, babica, <<<

Začenjamo mesec, ki naznanja prebujenjepreporod naše energije in prehod iz zime v Pomlad. Pred nami je eno najlepših obdobij v letu, narava brsteče kuka v svet, najavlja obnovitev življenja, z njim pa obnovitev poguma za nove podvige. 

Tako kot Mladenka, saj veš tvoja notranja najstnica, ki pokuka na plano nekaj dni po končani menstruaciji. Tista mlada ženska, ki biva v tebi, ki je neodvisna, divja, uporniška, a tudi zelo, zelo nežna in polna sanj in talentov, ki jih bo še razvila.
Ta Mladenka je simbolično povezana s Pomladjo.
Toliko talentov je v Tebi, a pogosto niso negovani, saj sledimo tirnicam, ki so jih starši zarisali za nas. Svojo notranjo Mladenko odkrijemo šele pozneje, ko smo se osvobodile zgodb otroštva... in takrat se spomnimo tudi Sanj in Želja, ki smo jih imele kot najstnice. Potreben je pogum in odločitev, da svojih talentov ne bomo zavrgle zaradi okolja, dediščine ali omejujočih prepričanj!

MinMia, aboriginska učiteljica, pravi da si do 30 leta otrok. Vse napake so ti odpuščene. Potem sledi POSVETITEV in vstop v odraslo življenje. Zaveš se, da imaš talente, ki jih je potrebno razvijati in negovati. 
Z njimi radostiš sebedoprinašaš lepoto in dobro svoji skupnosti.
Prevzameš odgovornost za svoje Življenje.
Namera za ta mesec je PREPOROD MLADENKE
in vabim te, da razmisliš: Katere Sanje si imela kot Mladenka? *
Katere Sanje si danes na tihem 
želiš uresničiti? 

... da boš s svojimi slikami naredila razstavo ali morda začela ponovno slikati, da boš odprla trgovino z zdravimi izdelki, začela šivati, ustvarjati ogrlice iz morskih korald, posejala sadovnjak, izdala knjigo s svojimi pesmimi ali se vpisala na tisti zbor, na katerega letak tako pogosto naletiš...


Prvi Korak je, da si prisluhneš in priznaš kaj so tvoje sanje!
Drugi Korak, zapiši jih! Ja, to, da jih zagledaš pred seboj, črno na belem, je kot bi si dala dovoljenje, o bog, res si to Želim! 
Tretji Korak, v primeru, da ne veš kaj so tvoje sanje, si zadaj, da boš šla enkrat na teden na #ZmenekSSeboj. Ustvari prazen prostor brez obveznosti, kjer si lahko sama s seboj in z nečim kar te navdihuje! Tako boš lažje zaslišala svoj tihi glas hrepenenja. (koncert, sprehod, joga, razstava, vrt...)
Četrti korak, katere korake lahko danes narediš za uresničitev? Kaj si pripravljena narediti Ti, za uresničitev tega. Vesolje te bo podprlo, verjemi mi. Pogum je vedno nagrajen. Koraki ne rabijo / ne smejo biti popolni!

Ne verjemi monologom v glavi. Ne nisi prestara, ne ni prepozno: 
JE IZVEDLJIVO.
Če potrebuješ podporo so naši individualni programi izvrstna izbira. Podprla te bom, da prepoznaš in daš v svet svoje Sanje, da zadržke spremeniš v zaveznike! Moja misija je Podpreti Rojstvo Tvojih Sanj! 

Peti korak, osredotočeno zasleduj svoje sanje. Vsak dan znova se moramo odločiti zanje. Se moramo odločiti Zase.

Ko sem se pripravljala na šotor in Posvetitev, sem razmišljala katere besede bi delila s svojo nekdanjo Mladenko in Mladenko, ki biva v meni danes. Kaj bi jo podprlo, da si bolj zaupa

Da ve, da je dovolj? Da lahko pogumno izrazi svojo ženskost in svoje talente.


Od tu se je porodila ideja za naš že ČETRTI KOLEDAR. Oleeeee! 

Kraljestvo

Tokrat se je ustvarjalni trojki, Ana Bojc, lepota in oblikovanje koledarja, Tamara Mihalič, modrost iz Elixirjeve kuhinje in jaz, Suzana Grau, modrost in izkustva iz Rdečega Sotora, pridružila IZJEMNA SKUPNOST ŽENSK, ki so prispevale svoje misli in ustvarile smo resnično bogat nabor podpornih in navdihnjenih misli za Popotovanje v Marcu in radosten Preporod Mladenke. 

Kot je dejala Katja Štingl: "Razvijaj svojo intuicijo, prisluhni ji: naj te vodi. Vedno si dovoli biti ti,čarobna energija, ki zna začarati svet, kakršnega si želi. Čaraj deklica, čaraj!"


KOLEDAR MAREC: Preporod Mladenke


Če želiš prejeti koledar mi piši na alunatemple@gmail.com
in kaj kmalu ga dobiš v svoj nabiralnik!

Kraljestvo

#danZame ~ 12. marec, 2017
PREPOROD IN POSVETITEV MLADENKE

Posvetitev

Na prejšnjem krogu so bile skupine prijateljic,
sestri, mama in hči. Resnično polno in bogato popotovanje
smo ustvarile.

Prihodnje popotovanje bo na Polno Luno, 12. marca.
Zgodnje prijave do 3. 3. 2017,
podrobnosti popotovanja na povezavi...

 ... Število udeleženk je omejeno, še TRI MESTA so, priporočam hitro prijavo. ♥ 
PRIJAVE: #danZameMLADENKA
na alunatemple@gmail.com

Kraljestvo

Kakšna je bila tvoja Posvetitev v Žensko?
Skrita?
Zamolčana?

... ali PRAZNOVANA?



Si predstavljaš, da bi ob
tvojem Prehodu peli pesmi Slavljenja, 
Čaščenja in Dobrodošlice? 



To boš IZKUSILA na našem Krogu.

Kot je ljubeče dejala udeleženka prejšnje posvetitve:
"Suzana, tvoj Šotor je Božanska Manna.
Hvala."

VABLJENA!


Kraljestvo