Odmevi in uvidi po našem druženju na festivalu: ''DOJIVA SE. ZAUPAM SI...''


✭ ✭ ✭ DOJIVA SE. ZAUPAM SI. ✭  ✭ ✭
Odmevi in uvidi po našem druženju na festivalu



✭ Najprej! 
MAMICE, bravo za vse vaše delo. Res prav vsak dan si to recite, ne glede na to ali mislite, da ste bile ''dobre mame'' ta dan, ali ne.

✭ NUJA ŠT. 2. : Mamice, prosim VZEMITE SI ČAS ZASE, postavite se na prvo mesto. Nanudi/te si nekaj kar te/vas podpira in navdihuje, tako boš zadovoljna TI in s tem tvoj partner in VAJIN OTROK.

✭ Ko sem bila z vami v Krogu sem sprva popolnoma izgubila center. Toliko vibracij, da nisem prav nič slišala kaj želim podeliti z vami. 

Potem smo se pa začele spuščati vase in prisluškovati sebi se mi je razjasnilo: ja, ko imaš mladička je tvoj svet popolnoma preplavljen z njegovo/njeno vibracijo in kaj šele, če jih je več, zato je NUJNO VZETI SI ČAS, DA SE ZASLIŠIŠ!

Da zaslišiš kako dihaš, da zaslišiš svoje telo, da se sprostiš od silne odgovornosti, da zaslišiš, kaj je v tebi, kdo si še poleg tega, da si mama, partnerka/žena, kdo si ti...

✭ Vse ženske smo na koncu delile kako dragoceno se je usesti v Krog, čutiti podporo tako na levi, kot na desni, spustiti pozornost vase, v maternico, v lasten glas, zato sem za vas pripravila krajšo vodeno prakso, da si to lahko nanudite tudi doma.

''Nega Notranjega Vodnjaka na Festivalu ''Dojiva se. Zaupam si.'',
Foto: Mesec Maj, www.mesecmaj.si
P.S. Praksa je namenjena vsem ženskam, ne le mamicam, ki želijo nahraniti svoj Notranji Vodnjak, in prisluhniti SEBI... Zavežite se negovanju in opazujte kak čudež se bo odstrl v vas in pred vami. 

Kot pravi Jogi Bhajan
''Keep Up and you'll be kept up.''

Deli VABILO z Ženskamiki v tvojem Krogu;
prijateljice, mame, tete,..
Hvala.

✭ ✭ ✭ ✭ ✭

''NEGA NOTRANJEGA VODNJAKA'' (brezplačna vodena praksa) 
Prijava na alunatemple@gmail.com
do 28. 9.2016

PRISLUHNI VABILU TUKAJ:



Se vidimo v Krogu...
Suzana