PREBUJANJE v Pomlad in Zavestne Odločitve

DRAGE IN DRAGI...

V sredo, 23. marca 2016 ob 18. uri vas Vabim na prav poseben dogodek, ki ga bomo za vas soustvarili Mirela Smajić-Zuber, prijateljica in predstavnica založbe Primus, Mladinska Knjiga in akademska igralka in ustanoviteljica Aluna Templja, Suzana Grau.

Z Mirelo se bova pogovarjali o Ženski moči in Ženskih krogih, ki so zibelka opolnomočenja in glavna nit knjig Izurite se v Božansko Bojevnico in Rdeči Šotor, ter programov, ki jh izvajam v Aluna Templju.

Preverili bomo, katere dogovore smo sklenili s seboj, in ugotavljali, če nas ti dogovori oz. prepričanja podpirajo na naši življenjski poti. Poglobili se bomo v tolteške modrosti, ki nas zagotovo vodijo in podpirajo k izpolnjevanju našega edinega poslanstva: 


✭ Živeti Življenje, ki nam prinaša Navdih, Radost in Polnost
Življenje, ki je v skladu z našim dušnim dogovorom,
in ki pušča dobro sled za Prihajajoče Generacije. 

KNJIGI s katerimi se bomo družili:
IZURITE SE V BOŽANSKO BOJEVNICO & RDEČI ŠOTOR




IZURITE SE V BOŽANSKO BOJEVNICO
HeatherAsh Amara


Naše zgodbe lahko govorijo o moči, pogumu in navdihu, lahko pa tudi o bridkosti in pripisovanju krivde. Naše zgodbe nas lahko napolnijo z energijo in navdušenjem ali pa nam vlivajo občutek nemoči, občutek, da smo žrtve, nam vcepljajo jezo in obrambno držo.
Čas je, da se razkrijete in odvržete masko ali varovalni oklep, za katerim se skrivate, in polno izkusite svet. Pripravljene morate biti, da z razprtimi rokami preobrazite preteklost, objamete sebe in zavestno nasanjate prihodnosti.

Knjiga vas bo podprla, da se odprete lastni moči in modrosti, ter se ZAVEŽETE SEBI IN PREOBRAZBI!


RDEČI ŠOTOR

Anita Diamant
Anita Diamant v romanu Rdeči šotor podari glas Dini, Jakobovi hčeri, ki v vsem Svetem pismu ne spregovori niti ene same besede. Bralca popelje v čudovito, zemeljsko in strastno zgodbo. Z njo živo doživimo in začutimo starodavni svet, popotne karavane, pastirje, kmete, babice, sužnje, rokodelce … in predvsem ženske – njihovo brezčasno povezanost, skrivnostnost in moč.
Rdeči Šotor predstavlja prostor in čas odmika iz vsakdanjosti, rutiniranega poteka življenja. Pod rdečim šotorom nič ne ostane prikrito, saj že oči, ženske oči, povedo vse. Ker se imajo kam zazreti in komu povedati. V njem so ženske enakopravne, vse, mlajše, starejše, vse bivajo z istim namenom. Bolj kot s čustvi delujejo z duhom, pa naj gre za hoteno odločitev ali za sprejetje edine življenjske izbire. So zaupnice, spremljevalke, učiteljice ljubezni v svetiščih, svečenice in debore.


VSTOP JE PROST.


Založba Primus - IzBrane knjige: 
T.: 07 496 55 05; E.: info@primus.si; www.primus.si
Suzana Grau: T.: 040 13 29 13; E.: alunatemple@gmail.com;