RAZCVET ŽENSKE 'Pomladno Prebujanje', 8. marec, 2015


Ljube moje Ženske!

Včeraj smo se ustvarjalke Razcveta ženske zbrale v Mančini dnevi sobi, da bi napolnile našo posodo s podporo, sprejemanjem, iskrenostjo in sodelovanjem (in vročo čokolado, ki jo je kraljevsko pripravila Manca - super mnjami). Postavljale smo Krog ter ga hranile z Namero, z željami pa tudi s strahovi in pomisleki...

Globoko smo jadrale v preobražanju Našega Osebnega Kroga, del priprave na 8. marec in POMLADNO PREBUJANJE v krogu Razcveta Ženske. Delile smo o rasti in prebojih, ki nam jih ponuja naš Krog. (Pokukaj v video, kjer delim o Moči Ženskega Kroga - Manca je super ujela ta trenutek )

Dovoliti si Razcvet je močan proces, soočanje z vsem kar Si pa ni najlažje potovanje;) Vendar je MOČ KROGA, ravno v tem, da te podpre, sprejme, posije luč nate in s tem omogoči odpiranje Tvoje LEPOTE, odpiranje Tvoje  BOGINJE -  Tvojega  RAZCVETA - TEBE. In ko se Ženske zberemo in KOLEKTIVNO USMERIMO NAMERO je uresničitev kmalu vidna.
8. marec, 2015 bomo posvetile Pomladnemu Prebujanju. 
Čas Zime je bil namenjen upočasnitvi in prisluhu našim notranjim sanjam in hrepenenjem. Sedaj pa nas snubi Pomlad, da se PREBUDIMO iz zimskega spanja in izbiranja semen. Na našem srečanju bomo naše zimske navdihe osvetlile, prizemljile in jih poslale v SVET, da sijejo, tako kot ve, tako kot me. Skupaj. 
Povabi s seboj prijateljico, sestro, mamo, babico in deli informacijo naprej z ženskami, ki potrebujejo spodbudo, podporo ter zdravljenje svoje ženske esence. 



8. marec, 2015 je dan posvečen izdihu zime in vdihu Pomladi.


Čas je, da vdihnemo Pomlad in se NAVDIHNEMO v krogu Žensk! 

Pridi z vso tvojo Lepoto in vsemi ODTENKI MAVRIČNE ;)
Z vsem KAR SI! 




Zadnji dan za prijave in vplačila je sreda 4.3.2015. Več informacij in prijave na spletni povezavi http://www.razcvet.si/p/pomladno-prebujanje.html

Utrinek iz včerajšnjega druženja 'MOČ ŽENSKEGA KROGA JE...'

Sočen objem,
Suzana