PREPOROD BOGINJE: zaupaj si in uresniči svoje Sanje! >>> delavnica; 20.4. 2019



Draga Ženska,

Pozdravljena v pomlad! Po mesecih potovanja navznoter, se narava obrača navzven. Tako kot drevesa pogumno razpirajo svoje sočne popke in tulipani ponosno kažejo svoje barve, tako smo tudi me povabljene, da pogumno pokažemo svoje barve.

Povej: "Si pripravljena zacveteti tako kot pomlad?" 

Večina nas na to vprašanje odgovori: "Ja seveda!"

Ampak kaj se pogosto zgodi z našimi Sanjami?
>>>👉 Ne veš kaj si želiš, ali pa si želiš več enako pomembnih stvari hkrati IN se ne zmoreš ODLOČITI. Ta nejasnost in razdvojenost ti povzročata občutke sramu. Saj veš, da bi naredila korak, samo če bi le imela smer!

>>> 👉 ​Najprej poskrbiš za druge. Kako se počutiš IN kaj si TI želiš - to je oddaljeno kot Hawaii, počitnice na katere boš nekoč šla. Nekoč, jutri, samo še tole naredim... Poznava, kajne?

>>> 👉  Strah pred neznanim; ne veš, če ti bo uspelo, če si dovolj -pripravljena, pametna, pogumna, pravih let. Klepet v glavi ti navaja dokaze nesposobnosti, da če do sedaj nisi uspela, tudi sedaj ne bomo; nikoli nismo dovolj. 

>>> 👉 ​In še: "Kaj bodo pa drugi rekli?"  Ti drugi so lahko starši, mož, otroci, sosedi. Tako zelo si želimo ugajati in biti sprejete, da nas to lahko tudi pokoplje. 


In vem kako boli, ko se želiš premakniti naprej, pa ne zmoreš. Vem kako samozavest uplahne, ko se zahakljaš in verjameš klepetu v glavi. Dlje odlašaš, težje je. Ampak to je kot stara obleka, nekaj kar si prerasla in lahko slečeš. 

Si pripravljena?
Začeti sveže, prerojeno?

Če imaš dovolj tega, da te strah paralizira in odvrne od uresničitve tvojih sanj in si pripravljena narediti korak, je prihajajoča delavnica zate.

Pesem pravi: Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj... prijavi se zdaj! 😃


KAJ BOMO IZKUŠALE*? 

Naša delavnica je kot potovanje, ki ga namenjamo PREPORODU!* 
Razdeljeno je na tri dele. Prepoznala boš kaj te drži nazaj - prepoznala kaj brsti v tvoji globini in želi v svet - okrepila boš pogum in zaupanje vase, da sanje uresničiš. 



☘️ 🌹 ༻ ŽENSKI KROGustvarile bomo ljubeč prostor v katerem se podamo na popotovanje. Ko želimo uresničiti svoje sanje je ključno, da imamo podporo sestrstva! Pogosto svojih strahov ne upamo deliti; strah nas je, da bi bile videti šibke. Ko uresničujemo svoje Sanje in srčna hrepenenja je ključno, da imamo pričo. Da čutimo PODPORO >>> to okrepi naš POGUM! 


☘️ 🌹 ༻ PLES, zmehčale bomo naša telesa, preplesale strahove in oklepe, da ponovno začutimo pretočnost in mehkobo. Bolj smo pretočne in bolj, ko se dobro počutimo v svojem telesu, lažje delamo KORAKE naprej.  


☘️ 🌹  PREPOROD*, obred v katerem boš odložila staro obleko, in uzrla IZJEMNO ŽENSKO, ki si ti! 


Si predstavljaš, da vsakič, ko se uzreš v ogledalu, začutiš radost in hvaležnost? 
Da čutiš, da si dragocena? V obredu boš ponovno začutila svoj kreativni in žuboreči sok življenja, sočnost, lahkotnost in humor, da s prerojeno energijo zakorašaš v pomlad. In svojo dragoceno energijo usmeriš v tisto kar je Tebi Sveto!   

✽ Sproščeno druženje ob hrani,
smeh, ki navdihuje,
počitek, nežnost in nega.

✽ Orakeljske karte, ki nam bodo odstrle simboliko Pot pred nami.

✽ Prisluh sebiin še marsikaj,...
tako kot Ženskemu krogu pritiče.
PRIJAVA NA DELAVNICO

"Tvoje življenje se bo spremenilo, ko se boš ti spremenila! 
Ko boš pripravljena stvari početi drugače!"


PRAKTIČNE PODROBNOSTI

PRIJAVE: 
PREPOROD BOGINJE*
na alunatemple@gmail.com 

KDAJ: 20. april, 2019 od 11h-19h
KJE: Ljubljana, natančna lokacija ob zaključku prijav

Zgodnje prijave:  95,00 eur (prijave in vplačila do 12. aprila, 2019)
Redna prijava: 120,00 eur (prijave in vplačila po 13. aprilu, 2019)

Pridi s prijateljico in potuješ ugodneje >>> 95,00 eur na osebo
Mamice samohranilke, brezposelne, samozaposlene v kulturi >>> 95,00 eur

🌷 >>> Posebna PONUDBA; ob prijavi 3 prijateljic ena potuje brezplačno. <<< 🌷 *•.¸¸.•★ Pridi s prijateljico, sestro, mamo, teto. Želim, da se podpremo, da smo si priča in podpora v Rasti. Da praznujemo Življenje ena druge.
PRIJAVA NA PREPOROD*

Kaj so rekle udeleženke preteklih delavnic?




Dobrodošla v Krogu. 
Odpri se Lepoti tega kdor Si.

Suzana Grau je idejna vodja in urednica Koledarja za Boginje*, po izobrazbi dramska igralka. Od leta 2012 vodi delavnice in obrede za opolnomočenje žensk. Njena strast je IZRAŽANJE! In k temu snubi tudi tebe! 

Vedi, da imaš Sanje zato, da jih uresničiš. Samo ti jih lahko uresničiš!
In svet potrebuje to kar imaš samo ti! Izberi pogum. Odloči se, in naredi korak k uresničenju, in potem naslednjega... in naslednjega.


Pogosto pa preprosto nimamo orodij, da bi dostopale do svoje kreativne moči. Ljubezen do sebe nam je uganka. Maternica tujka. Izraziti svoj glas >> izziv.

Ali pa nam težke izkušnje in preizkušnje na poti porežejo krial in zaupanje vase. Suzana te vodi, da boleče izkušnje preoblikuješ v vir svoje moči in modrosti. Kajti najpogosteje se naše Poslanstvo skriva prav teh izkušnjah. 

Na tebi pa je, da se odločiš in narediš korak...

Če me še ne poznaš prisluhni pesmi, ki snubi, da začutiš lepoto svojega telesa: 

>>> Če bi vedela, da je moje telo tempelj,...
>>> Ali pa preberi čudovit intervju, ki lepo povzame veliko tega kar poučujem in predajam na svojih delavnicah in obredih.
>>> Prisluhni kako sva pogovor o Ženski Moči tkali z Zvezdano Mlakar.